dijous, 1 d’agost del 2019

GRÀCIES per compartir la nostra història

Durant els últims dies diversos blogs han publicat la nostra història. Han sigut setmanes molt complicades però plenes de força, energia, dolor, esperança, alegria i tristesa, ràbia, por, sinceritat,... però tot, perquè la nostra filla tingui el millor reconeixement que es mereix. 

Cliqueu als títols de les imatges per accedir als enllaços dels diferents blogs.


15 de juliol
Volem donar les gràcies a la Núria Andújar de Xatraca.Créixer en família. Un blog dedicat a la maternitat, salut, família, a la gestació, al part i postpart, i també al dol.




Quan la llum s'apaga


28 de juliol
També volem agrair la publicació al blog en castellà de Mireia Bloguera, en el seu blog https://www.luchandoporsermadre.com/.
Amb ella aprenem cada dia tots els processos i dificultats que sovint ens trobem les famílies quan volem formar una família. 


Dolces abraçades



2 d'agost
Finalment agrair a la Iolanda Sevillano, per publicar-nos al diari ARA, a la secció Criatures.


Agafada als cabells de la mami

6 d'agost
Diuen que per educar a un infant fa falta tota una tribu, oi? doncs aquí la gran tribu de mames avui també ens ha publicat el nostre relat. 


Volar


15 d'octubre: Dia mundial de la mort neonatal i gestacional
Moltes gràcies Angela Esteban per seguir fent visible la nostra historia. La trobareu en castellà clicant al títol de la imatge.



També agrair els infinits missatges de persones molt especials,perquè tots i totes, junts i juntes, només us podem donar les gràcies per acopanyar-nos en aquest dur i difícil camí.

















Poc a poc, les nostres cartes i els nostres relats comencen a fer el camí que l'ESTEL ens va demanar que féssim. Ella no podia, estava massa dèbil, però tenia les idees clares, ella va lluitar fins al final i no podem fer altra cosa que seguir les seves PETJADES que guien el nostre camí .


Petjades ESTEL
Vídeo



Hem de lluitar fins al final.


Lluitar amb el cap ben alt.



Sempre amb la veritat, sinceritat i honorabilitat.



Gràcies a ella cada dia podem fer més visible la nostra història, 
la història de la nostra petita ESTEL✭. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada