diumenge, 29 de març del 2020

Primeres donacions al Projecte amanyacs "Petita Estel", GRÀCIES!

Avui fa pràcticament una setmana que vam llençar aquest projecte: confeccionar 365 amanyacs per a nadons que malauradament hem d'acomiadar al cap de molt poc de néixer.

És el moment d'agraïr a les persones que ho estan fent possible tant amb aportacions econòmiques com materials

- vam obrir un ko-fi, aquí teniu l'enllaç per tal de seguir fent aportacions econòmiques: Ko-fi.com/petitaestel . Agraïm personalment a les primeres persones que ja ho han fet: Tamara, Cristina,...


- vam demanar més mans i màquines de cosir i el grup de noies de la classe de costura de Tordera, s'han posat a confeccionar sense parar més i més amanyacs... tots fets amb molt d'amor i delicadesa. 

Aquí en teniu una mostra:


- vam demanar a merceries, botigues i cases de teles si ens podien oferir descomptes en la compra de varies teles, així que ara és el torn d'agrair a Cal Joan de Martorell, a la botiga Cortar, coser y crear de Blanes i també a Núria Rojas de Sevilla.







- si tens una merceria o una botiga de teles, o ets un particular i tens retalls o finals de teles i no saps què fer-ne podeu posar-nos en contacte amb nosaltres, podeu col·laborar fent aquesta aportació material que ens ajudarà a confeccionar els amanyacs que ens falten.




GRÀCIES A TOTS i TOTES PER FER-HO POSSIBLE!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada