dilluns, 6 d’abril del 2020

Ja tenim logo!

Fa un parell de dies que la Mireia (@edelweys22)ens va fer un bonic regal: un logo per a la nostra pàgina de facebook, instagram i per aquest blog! 

Vam estar pràcticament tres dies decidint quin dibuix ens podria representar, quins colors escollir, quins detallets afegir o treure, posar estrelles o llacets,... en fi... missatges amunt i avall, proves cap aquí i proves cap allà,... però el resultat ha sigut super xulo. 

Estem molt contents i volem fer un agraïment molt especial a la Mireia per la paciència que ha tingut amb nosaltres. GRÀCIES!

Aquí el teniu. Desitgem que us agradi:




Us volem explicar el que significa. Primer de tot dir-vos que potser recordareu, els que vau poder venir al funeral de l'Estel, que el papi i la mami vam confeccionar uns petits estels que portàvem a la solapa de la roba... d'aquí ha vingut la inspiració per a fer aquest logo. 

El que és evident és que es tracta d'un estel, i és en honor al nom de la nostra filla: 
ESTEL SABATER SIMON. 
★          ★          ★        

En segon lloc hem volgut afegir l'adjectiu "petita". Ella va néixer molt petita, amb només 22 setmanes, molt bufona, així que no podia faltar aquest adjectiu.

I, en tercer lloc, al seu costat hi ha 4 estrelletes. És la representació dels 4 fills o filles que el papi i la mami tenim al cel. No els volem oblidar. A cap.
Aprofitem el post per recordar-vos que encara estem rebent donatius per al projecte "Amanyacs Petita Estel" en conmemoració al primer aniversari de la nostra filla. 

Un cop més, moltes gràcies a tots i totes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada