dimarts, 15 d’octubre del 2019

Dia Mundial de la Mort Neonatal i Gestacional

Avui se celebra mundialment el dia en Record a tots els nadons que van marxar massa aviat: Dia Mundial de la mort neonatal i gestacional.
Avui (i sempre) es tracta de conscienciar, visibilitzar i donar veu a totes les famílies que vivim aquest dolor més profunt, que les llàgrimes ens afoguen i ens deixen amb crits silenciats.

Avui, 15 d'octubre moltes famílies recordarem (com cada dia) al petit o petita de la casa que va ser, és i serà sempre més nostre, però que va marxar massa aviat, i encendrem una onada de llum, amb la única finalitat de donar-li el seu lloc, de mostrar al món que la mort gestacional i perinatal existeix i que l'únic que necessitem com a pares i mares, és que se'ns validi aquest dolor, que no es minimitzi, que no se'ns negui. 
Des del terrat de casa nostra, enviem petons al cel a cadascuna d'aquestes petites estrelles com a símbol d'amor per als nostres i vostres fills i filles.




PLUJA D'ESTRELLES, Gossos
"guardarem records d'aquell temps"
"farem el cor fort, trobarem el moment"
"moment de mirar enrere allò que vam ser"
"pujarem al terrat mentre va caient una pluja d'estrelles"
"tot i que obrirem les mans per agafar-ne una"
"NOMÉS UNA"
"LA NOSTRA ESTEL"





Avui a més a més, Ángela Esteban també ha volgut ajudar-nos a visibilitzar la nostra història publicant-la al seu blog. Moltes gràcies Ángela!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada